Pyöräilemällä apua syöpäsairaille lapsille ja nuorille

Osallistumme Team Rynkeby – God Morgon -hyväntekeväisyysprojektiin, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

Team Rynkeby sponsorointi
Lue lisää

Asiaa – myös vähän rennommin

Onhan se niin, että välillä on mukavaa tavata rennommin buffettipöydän kuin sen arkisen neuvottelupöydän ääressä. Tähän meille tarjoutui oivallinen tilaisuus uuden toimistomme tupaantuliaisissa viime torstaina 22.11.2018.

Celltech_Eurolaite_tupaantuliaiset_22-11-2018
Lue lisää

Energia-messujen arvonnan voitti Ville Erkkilä

Tampereen Energiamessuilla 23.–25.10.2018 oli ilo tavata uusia ja vanhoja asiakkaita. Arvoimme kaikkien messuvieraidemme kesken Suunnon urheilukellon.

Harri Kettunen, Timo Kanerva, Harri Hammarberg
Lue lisää

Benningin tuotteet nyt Celltechiltä!

Celltech Oy ja Benning AB ovat tehneet sopimuksen Benningin voimalaitteiden edustuksesta Suomessa. Sopimus on astunut voimaan 1.9.2018.

Benning
Lue lisää

Nähdään Energia 2018-messuilla!

Tampereen Energia -messuilla taas esillä alan parhaimpia tuotteita. Poikkea E-hallissa ja Celltechin osastolla, niin kerromme lisää moderneista akkuteknologioista ja kyytipojaksi tarjoamme energiajuomaa.

Lue lisää

Alihankinta 2018 oli jälleen jättimenestys

Arvoimme Alihankinta2018 -messuvieraiden kesken Suunnon urheilukellon. Palkinto on varmasti jokaisen liikkujan unelma!

Niklas Heikkilä ja Anders Blomqvist
Lue lisää

Muuttotiedote

Olemme muuttaneet uuteen toimistoon Espooseen ja uusi osoite on voimassa 1.10.2018 lähtien. Pyydämme asiakkaitamme päivittämään osoitetietomme.

Celltechin uusi toimisto Espoossa
Lue lisää

Tehoa akkuun eliniän kustannuksella vaiko optimoimalla molemmat?

Akkujen elinikä riippuu paljon käyttötavoista ja halutusta suorituskyvystä. Ottamalla huomioon käyttökohteen tarpeet, voidaan akun kestävyyttä ja elinikää optimoida erilaisilla sovelluksilla - tai jo pelkästään ihan latauskäytäntöä muuttamalla. Käyttäjä tai akkusovelluksen tuottaja voivat vaikuttaa oleellisesti akun elinikään.

Lue lisää

Viisinkertainen syklinen käyttöikä – myös haastavissa olosuhteissa

Oikean tyyppisellä litiumioni (Li-ion) -tekniikalla saavutetaan merkittäviä etuja poikkeuksellisissa toimintaympäristöissä. Enää ei kylmä tai kuuma ilmasto rajoita tehokkaan akkuratkaisun käyttämistä.

akkuja ääriolosuhteisiin
Lue lisää

Yhtä teknologiaa ei kannata seurata sokeasti

Työkoneiden fossiilisten polttoaineiden käyttöä halutaan vähentää. Syynä ei enää ole pelkästään ekologisuus ja hiilijalanjälki, vaan kehittyneillä koneratkaisuilla saavutetaan myös pienemmät elinkaarikustannukset. Tämän päivän konevalmistajalle oikeanlainen akkuratkaisu onkin tärkeä osa monikäyttöistä ja tehokasta lopputuotetta.

Työkoneiden sähköistys säästää polttoainekustannuksissa
Lue lisää