Celltech_Eurolaite_tupaantuliaiset_22-11-2018
Celltech_Eurolaite_tupaantuliaiset_22-11-2018

2018-11-26

Asiaa – myös vähän rennommin

Onhan se niin, että välillä on mukavaa tavata rennommin buffettipöydän kuin sen arkisen neuvottelupöydän ääressä. Tähän meille tarjoutui oivallinen tilaisuus uuden toimistomme tupaantuliaisissa viime torstaina 22.11.2018.

Alku syksystä muutimme Eurolaitteen, joka myös on Addtech Groupin tytäryritys, kanssa uusiin toimitiloihin Espoon Sinimäentielle. Syksy on mennyt toimistoa sisustaessa, mutta nyt pääsimme nauttimaan työmme hedelmistä ja juhlistamaan remontinraikasta toimistoamme tupaantuliaisten merkeissä.

Aloitimme päivän erilaisilla pienillä koulutuksilla, jotka tarjosivat ajankohtaista tietoutta akkuteknologioista, akkujen kuljetusmääräyksistä sekä käytännön koulutusta labratiloissamme. Koulutukset herättivät hyviä keskusteluja ja monet asiakkaita askarruttavat kysymykset löysivät ratkaisunsa. Muistattehan, että vastaamme edelleenkin ilomielin kysymyksiinne, ja halutessanne tulemme kouluttamaan teitä myös omiin toimitiloihinne!

Koulutusten jälkeen saimme maistella buffetpöydän antimia, kuunnella hanuristi Antti Grönthalia ja Sibelius-Akatemian upeaa Gloet String Quartettia. Illan aikana myös taikuri Kim Wist opetti meille kärsivällisesti taikatemppuja – tosin saimme harjoitella vain superlon-palloilla, kun hän puolestaan vei rahamme ja vihkisormuksemme…

Kiitos kaikille asiakkaillemme, jotka teitte päivästä ikimuistoisen. On hienoa tehdä yhteistyötä kansanne! Kiitos myös kaikille upeille esiintyjillemme sekä buffettipöydän antimista Limetti Cateringille.

 

Koko Celltechin henkilöstön puolesta
Anders Blomqvist