2018-05-03

Yritysjärjestely tehostaa asiakaslähtöistä tuotekehitystä

Asiakkaiden vaatimukset akkujen teknisestä tasosta ja projektien nopeista läpimenoajoista kasvavat vuosi vuodelta. Yritysjärjestelyn ansiosta Celltech Group pystyy huomioimaan akkujen suunnittelussa paremmin asiakaskohtaiset tarpeet.

Tukholmassa sijaitseva Celltech Abatel AB on jakautunut myynti- ja tuotantoyhtiöksi 1.4.2018 alkaen. Celltech Abatel AB jatkaa myyntiyhtiönä Ruotsin markkina-alueella, ja Sölvesborgissa sijaitseva akkutuotanto aloittaa toimintansa itsenäisenä yrityksenä nimellä Celltech Solutions i Sölvesborg AB. Tehdyt järjestelyt tehostavat akkujen valmistusta ja toimitusketjua, jolloin Celltech pystyy toimittamaan yhä korkealaatuisempia tuotteita entistäkin nopeammin.

 

Celltech Groupin suomalaisen tytäryhtiön Celltech Oy:n toimitusjohtaja Anders Blomqvist kertoo, että järjestelyillä on suora vaikutus myös suomalaisiin asiakkaisiin. ”Ruotsin tuotantolaitos erotettiin omaksi kokonaisuudekseen, ja nyt se palvelee yhtenä tuotantolaitoksena kaikkia Pohjoismaisia myyntiyhtiöitä. Yhdessä Ruotsin ja Kiinan tehtaidemme kanssa pystymme tarjoamaan asiakaslähtöisen tuotekehityksen ja tehokkaan toimitusketjun asiakkaillemme niin Suomessa kuin missä päin maailmaa tahansa”, hän kertoo.

 

Kahden oman tuotantolaitoksen kehittämisen lisäksi Celltech Group jatkaa panostuksiaan tuotekehitykseen. Tuotekehitysryhmän asiantuntijat kehittävät tehokkaita akkuratkaisuja Celltechin asiakkaille. Suomessa tuotekehitys näkyy konkreettisesti asiakasprojekteissa.

 

 

 

”Paikalliset asiantuntijamme voivat jo suunnitteluvaiheessa huomioida lopputuotteen vaatimukset akkujärjestelmälle ja yhtä lailla ehdottaa asiakkaille parempia ja tehokkaampia vaihtoehtoja. Toimiva yhteistyö suunnittelun, asiakkaan ja tuotannon kanssa mahdollistaa kustannustehokkaat loppuratkaisut, josta hyötyvät kaikki. Hyvä tuote tehdään puoliksi jo suunnittelupöydällä”, Blomqvist painottaa.