Asiantuntijuutta yli 25 vuoden ajalta

Celltech on yksi Suomen johtavista akku-, paristo- ja virransyöttöratkaisujen toimittajista. Olemme toimineet alalla yli 25 vuotta ja ammattitaitoisella henkilökunnallamme on pitkä kokemus alalta sekä monipuoliset taidot ratkaista asiakkaiden tarpeita.

Olemme erikoistuneet akkuratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen. Laaja tuotevalikoimamme kattaa akut aina nappiparistoista sekä akkupaketeista suuriin teollisuusakkuihin että laajoihin virransyöttöjärjestelmiin. 

Meillä on laaja, vuosien varrella luotu kumppanuusverkosto. Valitsemamme kumppanit edustavat sekä tuotantonsa että tuotteidensa osalta alansa parasta teknistä osaamista. Siksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme lisäarvoa tuottavia, laadukkaita ja kilpailukykyisiä kokonaisratkaisuita tehokasta logistiikkaa hyödyntäen.

Yhdessä sisaryritystemme kanssa voimme taata kattavan tuote- ja palveluverkoston kaikkialla Pohjoismaissa.

Päämarkkina-alueitamme ovat Pohjoismaiden lisäksi Baltian maat. Organisaatioomme Suomessa kuuluu 15 työntekijää ja myyntitoimistomme sijaitsee Espoon Sinimäessä.

Meille on tärkeää luoda hyvä ja pitkäkestoinen suhde niin asiakkaidemme kuin päämiestemmekin kanssa. Uskomme, että näillä periaatteilla saavutetaan paras mahdollinen lopputulos.