Saft Nife Nikkeli-Kadmium (Ni-Cd) paikallisakut

Saft on johtava ilmailu-, rautatie-, paikallis- ja turvavalaistuskäyttöön tarkoitettujen teollisten nikkelipohjaisten akkujen valmistaja. Saft on myös yksi maailman johtavista litiumparistovalmistajista elektroniikka- ja puolustustarviketeollisuudelle. Lisäksi Saft kehittää korkean teknologian litiumioniakkuja uusiutuvan energian varastointiin ja erilaisiin telecom-sovelluksiin.

Ni-Cd akku on luotettavin käytössä olevista akkumalleista, ja akkuja käytetään turvaamaan varma toiminta vaativissa käyttökohteissa. Saft Nife Ni-Cd akuissa yhdistyy poikkeuksellisen hyvät sähköiset ominaisuudet ja erittäin vahva fyysinen rakenne. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy sopiva akku eri käyttökohteiden vaatimusten mukaan.

Ni-Cd akkujen etuja ovat erittäin pitkä käyttöikä (yli 20 vuotta paikalliskäytössä), matalat elinkaarikustannukset, alhainen huoltotarve, kestävä rakenne, käyttövarmuus (ei äkillistä romahdusta) sekä laaja käyttölämpötila-alue (-50 oC - +70 oC).

Tavallisimmat käyttökohteet Ni-Cd paikallisakuille ovat paikalliskäyttö (esim. sähköasemat, hälytys- ja turvavalojärjestelmät), rautatiet, aurinkojärjestelmät, telecom ja lentokoneakut.

Kysy lisää käyttökohteista ja tuotevalikoimasta: +358 (0) 207 999 640 tai info@celltech.fi.

No products found